De_Kaaij__Vierdaagsefeesten_2018_Jan_Willem_de_Venster.jpg

WELKOM

DE ALLEREERSTE EDITIE VAN CITY CAMP NYMA

 
fav_icon.png
 

Welkom


Dé stadscamping voor alle dag- en nachtstappers van de Vierdaagsefeesten

Hey stapper, staat dat dikke vette kruis al in je agenda? Want 13 juli beginnen de Vierdaagsefeesten, de zeven mooiste dagen van het jaar! De één komt als wandelaar, de ander als supporter. Een ding is zeker, de eeuwenoude wandeltocht brengt een ongekende sfeer met zich mee. Ook in de nacht wordt Nijmegen omgetoverd tot één groot feestrijk en kun je losgaan tot in de vroege ochtenduurtjes. De enige domper is dan altijd: Hoe laat gaan de treinen? Of, wie is de Bob?

Vanaf dit jaar kun je terecht bij City Camp Nyma!

Wil je verzekerd zijn van een campingplaats? Dat kan! Boek snel je plek! 

"Op City Camp Nyma kun je na een dag wandelen tot rust komen of na een nacht dansen je bed in rollen, en vice versa."

 

City Camp Nyma is de enige stadscamping in Nijmegen waar dag én nachtstappers van de Vierdaagsefeesten terecht kunnen. De 1e editie gaat van start op de Weurtseweg in Nijmegen. Gelegen aan de Waal en op een mooie wandelroute van de feestende stad.

City Camp Nyma is ontstaan vanuit het idee om alle bezoekers van de Vierdaagse een plek te bieden in de natuur; om te slapen, te ontspannen en om samen de Vierdaagse te vieren. Midden in het groen en centraal gelegen aan invalswegen. In samenwerking met een aantal Nijmeegse ondernemers willen we voor het allerbeste gaan en laten zien wat Nijmegen te bieden heeft. Waar saamhorigheid en gezelligheid te vinden is, zowel in de stad als op het kampeerterrein. Het kampeerterrein wordt van alle gemakken voorzien om een fijn verblijf te kunnen hebben. We bieden ruim 200 kampeerplaatsen aan van +- 25 m2 zodat de kleinschaligheid en rustieke sfeer gewaarborgd blijft.

Team City Camp Nyma